Soulshine - emerald cut - asse ring - kleursteen en/of diamant

€1.645,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-8 weken

- Soulshine - emerald cut - asse ring - 

Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de grootste edelsteen gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou een klein beetje asse plaatsen. Hiervoor is net genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

Deze ring is bovenaan voorzien van 1 emerald cut kleursteen van 7x5mm of lab grown diamant van 0,6ct. met links en rechts daarvan nog 5 lab grown diamantjes in de ringband. De ringband is ongeveer 2mm breed en recht afgewerkt.

Bij een kleursteen kan je kiezen voor volgende edelstenen van ±7x5mm:

- een groene toermalijn
- een roze toermalijn
- een hele licht blauwe aquamarijn
- een fel blauwe topaas
- een donker blauwe topaas

Elke natuurlijke kleursteen is anders, dus moest je deze ring graag online bestellen, vraag dan gerust op voorhand naar een foto van de beschikbare gewenste edelstenen.

Tijdens onze afspraak kan de asse overhandigd worden en kan je je edelsteen uitkiezen.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen