Juwelen met 'oud goud'

OUD GOUD LATEN RECYCLEREN BIJ AANKOOP VAN EEN NIEUW JUWEEL
Heb je thuis nog gouden juwelen liggen die je niet meer draagt? Breng ze gerust mee naar je afspraak (Maatwerk met oud goud, Design Your own of Create Your Own afspraak). Ik neem ze indien gewenst over van jou. De waarde van het oude goud wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag. Bij een pasbeurt kan dit helaas niet omdat er dan niet genoeg tijd voorzien is om het goud te toetsen & wegen.

JOUW OUD GOUD VERWERKEN TOT EEN NIEUW JUWEEL
Ben je emotioneel gehecht aan het oude goud, dan kan je ervoor kiezen om dit te verwerken in je nieuwe juweel. Bij aflevering van minimum 50 gram goud kan er speciaal voor jou een gietboompje met een juweel gemaakt worden. De meerkost hiervoor is 350 euro. Bij juwelen van oud goud wordt er niet met een deadline gewerkt. 

Opgelet: Op dit juweel van oud goud kan geen garantie gegeven worden.

Heb je minder dan 50 gram in je bezit, dan is er nog een andere optie:
Je kan kiezen om 1 of meerdere gouden bolletjes (gemaakt uit jouw oude gouden juwelen) op je nieuwe juweel te verwerken. Hiervoor dien je geen afspraak in te boeken voor maatwerk van oud goud, maar dit kan gewoon tijdens een 'Create Your Own' afspraak. Op deze manier heb je een stevig en zuiver nieuw exemplaar met de emotionele meerwaarde van het oude goud. De waarde van de overschot van het goud wordt dan afgetrokken van het te betalen totaalbedrag. Hiervoor wordt er geen meerprijs aangerekend. Hier onderaan vind je alvast een voorbeeld van ringen met 2 gouden bolletjes. Dit kan perfect bij elk model.