Juwelen met 'oud goud'

Heb je thuis nog gouden juwelen liggen die je niet meer draagt? Breng ze gerust mee naar je afspraak. Ik neem ze graag over. De waarde hiervan wordt dan afgetrokken van je juweel.

Ben je emotioneel gehecht aan het oude goud? Dan kan je er ook voor kiezen om dit te verwerken in de ringband. Dit doe ik enkel met geel goud. Niet met wit of rosé goud. Aangezien oud goud soms broos kan zijn door de solderingen die in het verleden gebeurd zijn gebruiken we dit enkel in de ringband zelf en niet voor fijne zettingen. Op juwelen, gemaakt met oud goud, kunnen we niet de garantie geven die we voor juwelen van nieuw goud geven. Hou hier rekening mee. Voor ringen waarbij de volledige ringband gemaakt wordt uit oud goud boek je best een afspraak voor maatwerk. Je kiest dan zelf de breedte/dikte en het ontwerp van de ring. Zolang het in de Atelier Maison stijl is ;)

Reken voor een maatwerk juweel uit oud goud op een levertermijn van 2 à 3 maanden.

Wil je sneller een afspraak, dan kan je ook opteren om 1 of meerdere gouden bolletjes (gemaakt uit jouw oude gouden juwelen) op je nieuwe juweel te verwerken. Hiervoor dien je geen afspraak in te boeken voor maatwerk, maar een 'Create Your Own' afspraak. Op deze manier heb je een stevig nieuw exemplaar met de emotionele meerwaarde van het oude goud.

De waarde van de overschot van het goud wordt dan afgetrokken van het te betalen totaalbedrag.

Hieronder alvast een voorbeeld van een ring met 2 gouden bolletjes. Dit kan trouwens perfect bij elke ring.