Een juweel van jouw oud goud

Erfde je een juweel van een van je ouders, je grootouders of iemand anders en ben je hier emotioneel aan gehecht, maar is het juweel zelf niet helemaal jouw stijl? Dan kunnen we dit omsmelten tot een hangertje zoals dit.

Het proces om je oude juweel te verwerken tot een nieuw juweel, is zeer arbeidsintensief. Het verwerkingsproces komt dus duurder uit dan te werken met nieuw goud. Doe dit dus enkel als je emotioneel gehecht bent aan het juweel dat je wil laten omsmelten. 

Dit hangertje komt op 595 euro. Voor het verwerken van je oude goud (18 karaat) brengen we 35 euro per gram in mindering van het te betalen bedrag. 

Momenteel maken we enkel deze hangertjes met jouw oude goud. 
Aangezien we enkel met jouw goud werken, zal de kleur van het labeltje hetzelfde zijn als het juweel dat hiervoor gebruikt wordt. 

Wat kunnen we gebruiken en wat niet?

✔️ juwelen in 18 karaat geel goud
✔️ juwelen in 18 karaat rosé goud

❌ wit goud (dit is vaak vervuild door rhodium)
❌ fijne halskettingen  

Eventuele edelstenen worden door onze diamantzetter uit je juwelen gehaald en aan jou terug bezorgd. 

Een gouden halsketting heb je misschien zelf nog? Indien niet kan je een halsketting kan je apart bestellen. Zo kan je zelf de dikte en de lengte kiezen.

Aangezien we dit hangertje met jouw oude goud maken kan je dit niet online bestellen. Boek hiervoor een afspraak in, voor een 'hanger van oud goud'. 

Omdat we hier werken met oud ongezuiverd goud kunnen we voor dit hangertje geen garantie voorzien.
Heb je vragen hierover? Stuur dan gerust even een mail naar [email protected]