Verzenden & retourneren

Verzending

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk na uw betaling verzonden. Deze kan u dan verwachten via een koerierdienst de volgende dag tot maximaal 3 werkdagen na de verzenddatum. U kan uw pakket status ook bekijken via het tracking nummer dat u toegestuurd krijgt. Indien u vragen heeft, aarzel niet contact op te nemen. U kan alle gegevens vinden op onze contact pagina.

Annulatie/retour

U heeft het recht uw bestelling uit voorraad tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd d.m.v een cadeaubon. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Dit geldt enkel voor producten uit voorraad. Juwelen die voor jou op maat gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking, ongedragen, aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. U ontvangt dan een tegoedbon t.w.v het aankoopbedrag. 

Op maat gemaakte juwelen, gepersonaliseerde juwelen, of juwelen die voor een goed doel verkocht worden kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden.