Trouwringen op maat

Gaan jullie trouwen? Super! Proficiat!

Wij maken met veel plezier voor jullie een paar prachtige gouden trouwringen, al dan niet met diamanten. Een paar ringen waar jullie voor de rest van jullie leven geniet van zullen hebben.

Voor een vrijblijvend gesprek nodigen we jullie graag uit in ons atelier. 
Omdat kwaliteit boven kwantiteit staat en we jullie juweel perfect wil afwerken, kunnen we maar een beperkt aantal afspraken aannemen. Een afspraak voor trouwringen kan je hier gemakkelijk zelf inboeken.

Tijdens onze afspraak overlopen we samen de mogelijkheden en kunnen jullie de verschillende modellen bekijken en passen. De ringen worden steeds voorzien van een gehaltestempel en een meesterstempel van meester goudsmid Ellen Sintebin om de kwaliteit te garanderen.

Bestel je graag een juweel online, zonder langs te komen? Dat kan ook. Hou er wel rekening mee dat op maat gemaakte juwelen noch omgeruild, noch geretourneerd kunnen worden. 

Kies je voor een juweel met diamant(en)? Standaard worden deze gemaakt met de meest milieuvriendelijke optie: lab grown diamanten. Kies je toch liever voor de natuurlijke variant? Informeer dan gerust even naar de prijs.