Ma Belle asse ring - diamant

€3.900,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-8 weken

- Ma Belle asse ring -

Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de grote ovale diamant gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou iets heel persoonlijks plaatsen (haartjes, asse, een stukje stof,...) Hiervoor is genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

Ma Belle is een PRACHTIGE dubbele entourage ring met middenin een ovale gecertificeerde lab grown diamant. Je kan kiezen uit verschillende formaten. Daarrond zit een rij met diamanten van 1,5mm en daarrond nog een rij met diamanten van 1,3mm.

De ringband is ongeveer 2mm breed en 1,8mm hoog en is half rond afgewerkt. Een persoonlijke gravure is hier ook zeker mogelijk.

Er kan uiteraard ook gekozen worden voor een ander formaat van diamant. Informeer gerust naar de mogelijkheden ([email protected])

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

Tijdens onze afspraak kan de asse overhandigd worden.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen