Sum of Love - asse ring - kleursteen en diamant

€2.175,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-8 weken

- Sum Of Love - asse ring -

Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de ronde kleursteen of lab grown diamant gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou een klein beetje asse plaatsen. Hiervoor is net genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

De Sum of Love is een prachtige entourage ring met middenin een ronde kleursteen (diameter 6mm) of lab grown diamant (0,80ct, D-G, VS) en daarrond zit een rij met lab grown diamanten van 1,3mm (D-G, VS).

Bij een kleursteen kan je kiezen voor:

- een groene toermalijn
- een roze toermalijn
- een hele licht blauwe aquamarijn
- een fel blauwe topaas
- een donker blauwe topaas

Elke natuurlijke kleursteen is anders, dus moest je deze ring graag online bestellen, vraag dan gerust op voorhand naar een foto van de beschikbare gewenste edelstenen.

De ringband is ongeveer 1,8mm breed en 1,8mm hoog en is half rond afgewerkt. Kies je ervoor om nog extra diamanten toe te voegen in de ringband, dan wordt deze recht afgewerkt.

Een persoonlijke gravure is hier ook mogelijk.

Tijdens onze afspraak kan de asse overhandigd worden.

 

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen