Crazy About You - diamant

€2.335,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-8 weken

- Crazy About You -

Een prachtige gouden halo ring met bovenaan 1 gecertificeerde pear shaped lab grown diamant (G of +, VS of +) omringd door kleine diamanten (D-G, VS). Het aantal diamantjes daar rond wordt aangepast aan het formaat van de middelste diamant. Informeer gerust even naar de prijs met een groter of kleiner exemplaar.

De recht afgewerkte ringband heeft een breedte van ongeveer 1,7mm en de binnenkant is vlak. Net breed genoeg om, indien gewenst, een hele fijne gravure toe te voegen.

De zetting staat volledig bovenop de ringband waardoor je andere fijne ringen perfect kan combineren hierbij. Alles sluit mooi aan.

Heb je geen idee van je ringmaat? Maak dan een korte afspraak en laat je ringmaat opmeten in het atelier. Is het voor jou moeilijk om langs te komen? Bestel dan best een ringenbos of ringsizer. Of meet een andere passende ring op met een ringstok.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen