RINGSIZER - Wat is mijn ringmaat?

€10,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen de 10 werkdagen

We betalen je de 10€ terug wanneer je binnen de 3 maanden een bestelling plaatst. (je krijgt een kortingscode meegestuurd)

De breedte van de ring is belangrijk bij het bepalen van je ringmaat. Heb je je maat genomen met de ringsizer? Geef dit dan zeker door bij je bestelling. Zo weten we perfect hoe groot we je ring moeten maken.

-----

Wil je graag een ring bestellen en heb je geen idee van je ringmaat?

Kom gerust eens langs om hier in het atelier je juiste ringmaat te nemen. Je kan hiervoor een korte afspraak inplannen. 

Woon je te ver om even langs te komen? Bestel dan een ringsizer. Met dit kleine riempje kan je je exacte ringmaat bepalen. 

OF

Wanneer je het veld 'Ringmaat' tijdens je bestelling gewoon open laat, sturen we je eerst gratis een ringsizer (dit is via brievenbuspost, naar je thuis). Neem thuis rustig je maat en laat het ons even weten. Zo kunnen we je ring perfect op maat maken.

De multisizer werkt als een riem. Draai het eenvoudigweg rond en steek het eind door de gesp om een ringmodel te vormen. Schuif de multisizer op de vinger. Stel het bij tot het comfortabel zit. Controleer of het zonder moeilijkheden over de gewrichten van de vinger schuift. U hoeft nu alleen de aangegeven maat af te lezen voor de beste passing op de vinger.

Tip: Meet een keer 's morgens en een keer 's avonds. Soms scheelt dat één of meerdere maten. Indien dit het geval is, neem dan het gemiddelde.

We sturen de ringsizer (via brievenbuspost) binnen de 5 werkdagen naar je toe. Hiervoor kan je dus geen postpunt kiezen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen