RINGSIZER - Wat is mijn ringmaat?

€5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen de 10 werkdagen

Wil je graag een ring bestellen en heb je geen idee van je ringmaat?

Kom gerust eens langs om in het atelier gratis je juiste ringmaat te nemen. Je kan hiervoor een korte afspraak inplannen. 

Woon je te ver om even langs te komen? Bestel dan een ringsizer. Met dit kleine riempje kan je je exacte ringmaat bepalen voor een 5mm brede ring.

De breedte van de ring is belangrijk bij het bepalen van je ringmaat. Heb je je maat genomen met de ringsizer? Geef dit dan zeker door bij je bestelling. Zo weten we perfect hoe groot we je ring moeten maken als deze breder of smaller zou zijn dan de ringsizer.

De multisizer werkt als een riem. Draai het eenvoudigweg rond en steek het eind door de gesp om een ringmodel te vormen. Schuif de multisizer op de vinger. Stel het bij tot het comfortabel zit. Controleer of het zonder moeilijkheden over de gewrichten van de vinger schuift. U hoeft nu alleen de aangegeven maat af te lezen voor de beste passing op de vinger.

Tip: Meet een keer 's morgens en een keer 's avonds. Soms scheelt dat één of meerdere maten. Indien dit het geval is, neem dan het gemiddelde.

Links en rechts heb je meestal een andere ringmaat. Hou hier dus rekening mee bij het opmeten van je maat.

We sturen de ringsizer (via brievenbuspost) binnen de 5 à 10 werkdagen naar je toe. 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen