Wat is mijn ringmaat?

€3,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen de 10 werkdagen

Heb je onze maattabel (onderaan de website) bekeken, maar ben je toch niet zeker welke maat je juist hebt? Bestel dan een ringsizer. Met dit kleine riempje kan je je exacte ringmaat bepalen.

We betalen je de 3€ terug bij het plaatsen van je bestelling. (je krijgt een kortingscode meegestuurd)

OF

Wanneer je het veld 'Ringmaat' tijdens je bestelling gewoon open laat, sturen we je de dag erop gratis een ringsizer. Neem thuis rustig je maat en laat het ons even weten. Zo kunnen we je ring perfect op maat maken.

De multisizer werkt als een riem. Draai het eenvoudigweg rond en steek het eind door de gesp om een ringmodel te vormen. Schuif de multisizer op de vinger. Stel het bij tot het comfortabel zit. Controleer of het zonder moeilijkheden over de gewrichten van de vinger schuift. U hoeft nu alleen de aangegeven maat af te lezen voor de beste passing op de vinger.

Tip: Meet een keer 's morgens en een keer 's avonds. Soms scheelt dat enkele maten. Indien dit het geval is, neem dan het gemiddelde.

 

We sturen de ringsizer (via brievenbuspost) binnen de 5 werkdagen naar je toe. Hiervoor kan je dus geen postpunt kiezen.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen