Cadeaubon vanaf 100€

€100,00
Levertijd: Binnen de 10 werkdagen

Verras iemand met een originele cadeaubon van Atelier Maison!

We pakken hem mooi in, in een cadeaudoosje en zenden hem gratis met de post naar jou! (hij past in de brievenbus)  In dit cadeaudoosje zit tevens ook een ringsizer die je er gratis bij krijgt. Zo kan de gelukkige gemakkelijk thuis zelf zijn/haar ringmaat nemen.

Wil je bv. een bon van 200 euro? Leg deze dan 2x in je winkelmandje (in 1 bestelling)

Heb je liever een ander bedrag dat geen veelvoud is van 100? Geen probleem! Stuur even een mailtje naar [email protected]

Je kan je cadeaubon ook rechtstreeks bij de gelukkige laten leveren. We noteren dan de naam van wie de cadeaubon komt op het kaartje. Heb je hier liever iets anders dan je voornaam? Laat het ons even weten.

Als je 2 aparte bons wil, dan bestel je best in 2 keer of geef het door via 'opmerkingen'. De verzending is gratis. Op de cadeaubon vind je een code terug die je kan gebruiken op de website. De cadeaubon blijft een jaar geldig.

De cadeaubons zijn niet geldig bij andere 'Atelier Maison' verkooppunten. Een bon van min. 100 euro wordt gratis met brievenbuspost verzonden. Voor lagere bedragen kan je een digitale versie bestellen om uit te printen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen