Aanpassing ringmaat

€30,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen de 4 weken

Deze service bieden we enkel aan voor Atelier Maison juwelen.

Zit je ring plots te los of te strak?

Dat kan verschillende redenen hebben, maar dit kan in de meeste gevallen aangepast worden.

Om de ringmaat aan te passen wordt de ring doorgezaagd en wordt er een stukje goud tussen gezet of tussenuit genomen en nadien wordt de ring weer aan elkaar gesoldeerd. Daarna moet die nog een tijdje afzuren en dan kan hij weer gepolijst worden. 

Indien er een of meerdere edelstenen in de ring zitten, dan passeert je ring daarna ook nog even langs de diamantzetter om te controleren of alle edelstenen nog goed vast zitten of om los gekomen stenen opnieuw te zetten.

Nadien wordt je ring opnieuw volledig gepolijst en gepoetst.

Indien gewenst worden eventuele gravures worden opnieuw gezet. Een gravure komt op 25 euro.

Normaal gezien krijg je binnen de 3 à 4 weken bericht van ons om weer af te spreken of de afhaling.

Hou er rekening mee dat voor aanpassingen van de ringmaat het nodig is om langs te komen in het atelier om de ring te brengen en je juiste ringmaat te nemen en nadien nog eens om hem weer op te pikken.

Kies voor 'afhalen na afspraak'. Lukt het je niet om je juweel af te halen in het atelier, dan kan je ook een 'pakket zending' bijbestellen.

Na je bestelling kan je een korte afspraak inplannen voor 'aanpassing ringmaat', voor het binnen brengen van je ring. Tussen 15/7 en 31/8 kan je geen juwelen binnen brengen om te vergroten of verkleinen.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen