Trouwringen op maat

Gaan jullie trouwen? Super! Proficiat!

Ik ontwerp en smeed met veel plezier voor jullie een paar prachtige gouden trouwringen, al dan niet met edelstenen. Een paar ringen waar jullie voor de rest van jullie leven geniet van zullen hebben.

Voor een vrijblijvend gesprek nodig ik jullie graag uit in mijn atelier. 
Omdat kwaliteit boven kwantiteit staat en ik jullie juweel perfect wil afwerken, kan ik maar een beperkt aantal afspraken aannemen. Plan je afspraak dus best zo snel mogelijk in, want de agenda zit vaak reeds maanden vooruit volgeboekt. Ideaal zou het zijn om ongeveer 6 maanden voor jullie trouwdatum af te spreken. Kies je voor een paar trouwringen uit de bestaande collectie, dan kunnen we eventueel ook nog iets dichter bij de trouwdatum afspreken.

Een afspraak voor trouwringen kan je gemakkelijk hier zelf inboeken. Er zijn verschillende soorten afspraken:

1) Afspraak voor trouwringen uit collectie: Dit is perfect als je je kan vinden in een bestaand ontwerp dat je eventueel wil personaliseren in je favoriete kleur goud en met zelf uitgekozen edelstenen.

2) Vind je de Atelier Maison stijl mooi, maar wil je graag zelf je trouwring ontwerpen, samen met mij? Dan boek je best een 'Design Your Own' afspraak.

Tijdens onze afspraak overlopen we samen de mogelijkheden en kunnen jullie de verschillende materialen en afwerkingen bekijken. 

De ringen worden steeds voorzien van een gehaltestempel en een meesterstempel om de kwaliteit te garanderen. 

Moest je hierover een vraag hebben, stuur dan gerust even een mailtje: [email protected]