The Promise - kleursteen

€1.250,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-9 weken

-The Promise -

Prachtige gouden ring met bovenop 1 ronde kleursteen met een diameter van ongeveer 6mm.

De prijs van de ring is afhankelijk van de gekozen edelsteen. In het atelier is er keuze en kan je tijdens een "Personalise Your Ring" afspraak zelf je favoriete edelsteen of kleur uitkiezen en berekenen we de exacte prijs voor jouw combinatie. Kan je niet langskomen? Stuur dan even een mail naar [email protected] te informeren naar de prijzen en mogelijkheden.

De ringband heeft een dikte van ongeveer 1,5mm en een hoogte van 2mm. Dit maakt dat de ring er fijn uitziet maar toch zeer stevig is. De edelsteen staat volledig bovenop de ring, in een zetting met 6 haakjes, mooi verdeeld over de diamant. Andere fijne ringen sluiten hier mooi bij aan.(zie foto's met meerdere ringen)

Heb je geen idee van je ringmaat? Maak dan een korte afspraak en laat je ringmaat opmeten in het atelier. Is het voor jou moeilijk om langs te komen? Bestel dan best een ringenbos of ringsizer. Of meet een andere passende ring op met een ringstok.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.


 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen