The Happy Soul - kleurstenen & diamant

€1.750,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-9 weken

- The Happy Soul - 

Een echte WAUW ring! In deze prachtige cluster ring schitteren er 6 edelstenen in verschillende vormen en formaten. Aangezien hier erg veel combinaties mogelijk zijn is het best om voor deze ring een afspraak in te plannen. Zo kan je in het atelier je favoriete edelstenen/kleuren uitkiezen.

Er zijn heel voor combinaties mogelijk, maar hier werd de prijs berekend met 3 kleurstenen (rond 5mm, rond 4mm en ovaal 6x4mm) en 3 lab grown diamanten (2x rond 2mm en 1x rond 2,5mm: D-F, VS)

De ringband oogt fijn (bovenaan 1,6mm), maar gaat een heel pak breder naar onderen toe (tot 2,5mm onderaan) waardoor een gravure ook perfect mogelijk is in deze ring.

Kom je deze graag eens bekijken of passen? Boek dan een look & feel pasbeurt in.

Heb je geen idee van je ringmaat? Maak dan een korte afspraak en laat je ringmaat opmeten in het atelier. Is het voor jou moeilijk om langs te komen? Bestel dan best een ringenbos of ringsizer. Of meet een andere passende ring op met een ringstok.

Met een andere combinatie of met natuurlijke diamanten: prijs op aanvraag

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.


 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen