The Glow -kleursteen en diamanten

€1.770,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-9 weken

-The Glow-

Een strak afgewerkte achthoekige gouden halo ring met bovenaan 1 ronde kleursteen met een diameter van ongeveer 4,8-5mm, omringd door diamantjes. (D-G, VS, ±0,16ct) De prijs van de ring is afhankelijk van de gekozen edelsteen. Hier vind je alvast de standaard opties in dezelfde prijscategorie. In het atelier is er nog meer keuze en kan je tijdens een "Personalise Your Ring" afspraak zelf je favoriete edelsteen of kleur uitkiezen en berekenen we de exacte prijs voor jouw combinatie.

De ringband heeft een breedte van ongeveer 1,8mm en is recht afgewerkt. Deze ring is breed genoeg om, indien gewenst, nog een fijne gravure toe te voegen.

De zetting staat volledig bovenop de ringband waardoor je andere ringen perfect kan combineren hierbij. Alles sluit perfect aan. (zie foto's met meerdere ringen)

Twijfel je aan de ringmaat? Maak een afspraak en kom langs om je maat te nemen, of bestel een ringsizer of ringstok

Voor de middelste steen kan ook voor een groter exemplaar gekozen worden. Het aantal diamantjes daar rond wordt aangepast aan het formaat van de middelste diamant. Informeer gerust even naar de prijs met een groter exemplaar.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen