Thankful - kleursteen en diamanten

€1.995,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-8 weken

- Thankful -

Een mooie kleurrijke gouden entourage ring met bovenaan 1 natuurlijke edelsteen van ongeveer 5mm omringd door diamantjes en saffiertjes van 1,8mm.

In het voorbeeld werd in het midden een groene toermalijn gebruikt. Je kan uiteraard ook voor een andere edelsteen kiezen. Voor de entourage werken we met lab grown diamanen gecombineerd met saffier (in verschillende kleuren) of gekleurde diamanten. 

De prijs van de ring is afhankelijk van de gekozen edelstenen. In het atelier kan je tijdens een afspraak zelf je favoriete edelsteen of kleur uitkiezen en berekenen we de exacte prijs voor jouw combinatie.

De ringband heeft een breedte van ongeveer 1,8 mm en de binnenkant is vlak. Net breed genoeg om, indien gewenst, nog een fijne gravure toe te voegen.

De zetting staat volledig bovenop de ringband waardoor je andere ringen perfect kan combineren hierbij. Alles sluit mooi aan. (zie foto met meerdere ringen)

Info labgrown diamanten:

  • slijpvorm: Briljant
  • origine: lab grown 
  • de kleur: D-G
  • de zuiverheid: VS

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen