Stupendous - rosé goud - kleursteen

€1.455,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen de 8 weken

-Stupendous-


Prachtige en stevige gouden statement ring, met bovenaan een grote ronde edelsteen die stevig vast staat met 6 haakjes. De prijs van de ring hangt vooral af van de grootte en de soort edelsteen.

Hier werd de prijs berekend voor een toermalijn van 9mm. Maar elke steen is uniek en heeft z'n eigen prijs. Deze hangt af van de steensoort, het karaatgewicht, de zuiverheid,... Deze prijzen zijn dus richtprijzen.

Voor deze ring maak je dus best een 'Create Your Own' afspraak. Je kan tijdens deze afspraak de mooiste steen uitkiezen voor deze ring! Tijdens deze afspraak kunnen we dan ineens ook de prijs berekenen van de ring, met jouw favoriete edelsteen.

In de ringband kunnen er eventueel nog lab grown diamantjes gezet worden (bv 5 stuks 0,166ct -> zie foto's) Ook kan er indien gewenst nog een gravure toegevoegd worden. Hiervoor is de ring breed genoeg.

Bekijk even de maattabel. Twijfel je? Laat het veld met je ringmaat dan gewoon open. We sturen je na je bestelling gratis een ringsizer op.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.


 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen