Personal - Gold filled 14K rosé

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen de 15 werkdagen

So cute!

Dit fijne armbandje met daaraan een klein rond labeltje personaliseren we speciaal voor jou.

Op het label zetten we een gravure van een zelf geschreven woordje, een naam, een vingerafdruk,... noem maar op. Er is veel mogelijk. Geef je voorkeur door bij je bestelling.

Indien je kiest voor een gravure van een vingerafdruk of een zelf geschreven woord: Stuur dan een duidelijke (scherpe) foto door naar [email protected]

Voor de vingerafdrukjes: Het beste is om inkt op de vinger te doen en dan enkele afdrukken op een wit blad te zetten (zie foto's). Zo kunnen wij de afdruk met de beste kwaliteit uitkiezen om te graveren. Bij dit kleine label (diameter 0,9cm) is het een deel van de afdruk die op het labeltje komt te staan.

Nadat je je bestelling plaatst, gaan we voor jou aan de slag! Alles wordt met de hand gemaakt, dus dat vraagt tijd. We trachten je bestelling binnen de 15 werkdagen bij jou te krijgen. Heb je je juweel toch liever iets sneller? Stuur gerust een mailtje ([email protected]) en dan kijken we na of dat lukt.

 

Dit is een 14 karaat gold filled juweel. Gold filled is een hoogwaardige legering van 14 karaat goud met een ander metaal (meestal Koper). Het goud wordt mechanisch door hitte en druk aan het basismetaal verbonden. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »