Maat 51/52 No.2

€1.238,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Binnen de 10 werkdagen

Deze ring is onmiddellijk beschikbaar in maat 51/52

Unieke edelstenen verdienen een uniek ontwerp.

Organische 18 karaat geel gouden ring, met een hele mooie grote groene toermalijn van maar liefst 2,28 ct. De toermalijn is in roos geslepen en heeft mooie unieke insluitsels.

De steen is omgeven door goud in een grillige vorm. In het goud zitten ook 4 briljanten verwerkt voor die extra sparkle. 

Een topcadeau voor je geliefde! Maak een afspraak en kom eens langs om de ring in het echt te bekijken! 

Deze ring is beschikbaar in maat 51/52. Heb je een andere maat en wil je een gelijkaardig ontwerp? Laat dan iets weten dan ga ik op zoek naar een gelijkaardige steen.

Info diamanten:

  • slijpvorm: Briljant
  • de kleur: G
  • de zuiverheid: VS1
  • origine: natuurlijk
  • het karaatgewicht: 0,04 ct in totaal

Maak gerust een afspraak om eens te komen kijken! ([email protected])

Bekijk even de maattabel. Twijfel je? Laat het veld met je ringmaat dan gewoon open. We sturen je daags na je bestelling gratis een ringsizer op.

Nadat je je bestelling plaatst, gaan we voor jou aan de slag! Alles wordt met de hand gemaakt, dus dat vraagt tijd. We trachten je bestelling binnen de 15 werkdagen bij jou te krijgen. Heb je je juweel toch liever iets sneller? Stuur gerust een mailtje ([email protected]) en dan kijken we na of dat lukt.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.


 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen