Juwelen met natuurlijke kleurstenen

De juwelen uit deze categorie zijn allemaal gemaakt met natuurlijke edelstenen, al dat niet in combinatie met natuurlijke of labgrown diamanten.

Aangezien elke natuurlijke edelsteen zijn eigen specifieke eigenschappen, kenmerken en kleur heeft is haast geen enkele exact hetzelfde.

Voor juwelen met gekleurde edelstenen is het dus best om een 'Personalise Your Ring' afspraak te maken en je favoriet(en) uit te kiezen. Maatwerk juwelen kunnen niet omgeruild worden, dus het is altijd fijn als je de edelstenen 'in het echt' kan bekijken voor je beslist. 

Moest het voor jou echt niet mogelijk zijn om langs te komen, dan kunnen we eventueel ook alles via mail + foto's regelen.  Geef dan je voorkeur voor de kleur of de soort edelsteen door ([email protected])

Deze juwelen zijn een combinatie van 3D printing, gietwerk en/of smeedwerk. Dat geeft de mogelijkheid om voor deze fijne zettingen in elke kleur goud (geel, rosé en wit) te werken. Je kan ze volledig personaliseren naar eigen wens, in je favoriete kleur goud en met je lievelingskleuren. We hebben verschillende soorten edelstenen in voorraad, maar gaan ook graag op zoek naar iets specifiek moest je dit wensen.

Heb je hierover nog vragen: stuur me gerust een mailtje -> [email protected]