Good Memories - kleurstenen en diamant

€1.045,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen de 4-8 weken

- Good Memories - 
Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de grootste edelsteen gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou iets heel persoonlijks plaatsen (haartjes, asse,...) Hiervoor is net genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

De ringband oogt zeer fijn, maar gaat naar onderen toe breder. Zo kan er, indien gewenst, ook een kleine gravure toegevoegd worden.

De prijs is berekend met 2 kleurstenen: een ovaal van 5x3mm (of 4x3mm) en een ronde van 3mm   (prijsklasse toermalijn, aquamarijn, rhodoliet,...) en 2 lab grown diamantjes van 2,5 en 2mm diameter.

Je kan ook kiezen voor 3 kleurstenen en 1 diamantje, of meerdere diamantjes en 1 ovale kleursteen enz. 

Tijdens onze afspraak kan de asse overhandigd worden en kies je zelf de kleurtjes / edelstenen die je graag in de ring verwerkt wil hebben.

 

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen