Good Memories - Asse hangertje met kleursteen en diamant

€780,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen de 4-8 weken

- Good Memories hangertje - 


Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de edelsteen gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou iets heel persoonlijks plaatsen (haartjes, asse, een stukje stof,...) Hiervoor is genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

Je kiest voor een ovale edelsteen van 5x3 of 4x3mm, een ronde kleursteen van 3mm en 2 lab grown diamantjes van 2,5 en 2mm diameter. De prijs is afhankelijk van de keuze van edelsteen. Hier werd de prijs berekend met 2 toermalijnen. Elk exemplaar is uniek en heeft zijn eigen unieke kleurschakering.

De halsketting kan je apart bestellen. Zo kan je zelf de dikte en de lengte kiezen.

Tijdens onze afspraak kan de asse overhandigd worden en kan je je edelsteen uitkiezen.

Er is een verscheidenheid aan edelstenen/kleuren in voorraad, maar ik ga met plezier voor jou op zoek naar jouw favoriete edelsteen moest deze niet voorradig zijn.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen