Geboorte- of familiejuweel

Omdat kwaliteit boven kwantiteit staat en ik jullie juweel perfect wil afwerken, kan ik maar een beperkt aantal afspraken aannemen voor ontwerpen op maat.

Een juweel met de geboortestenen van de kleinkinderen voor oma? Een ring met de geboortesteen van je kindje? Een juweel met een gravure? 
Misschien ben jij, of is je vrouw of vriendin zwanger? Of onlangs bevallen?
En wil je deze fantastische gebeurtenis vereeuwigen in een prachtig gouden juweel?

Graag ga ik met jou op zoek naar een mooi idee, al dan niet met edelstenen of een persoonlijke boodschap.
Tijdens je afspraak bespreken we het goud gehalte, de kleur, de afmetingen, het ontwerp, enz.
Voor je ontwerp vertrekken we steeds vanuit de 'Atelier Maison-stijl' en dat passen we dan aan naar jouw wens. Werk kopiëren van iemand anders wordt niet gedaan.

We hebben een aantal prachtige edelstenen en mineralen in huis, maar gaan graag ook op zoek naar iets specifiek moest je dit wensen.

Soms is het ook mogelijk om oud goud te verwerken in je nieuwe juweel, maar niet altijd. 
Daarom is het het gemakkelijkst, als je dit wil, om op voorhand even een foto door te sturen van je juweel en te laten weten wat je ongeveer in gedachte had. Op die manier kunnen we op voorhand al even bekijken of het eventueel mogelijk is of niet.

Reken voor een volledig op maat gemaakt nieuw ontwerp op een startprijs van 950 euro. Voor een aanpassing aan een bestaand juweel starten we meestal vanaf 350 euro. De prijs zal variëren naargelang het gekozen materiaal, het ontwerp, de gebruikte edelstenen,...

Een afspraak kan je gemakkelijk hier zelf inboeken.