Frivolity

€920,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen de 6 weken

Prachtige gouden ring, met bovenaan 4 edelstenen in verschillende kleuren, vormen en formaten.

De edelstenen kies je zelf uit en zijn telkens uniek. Je vind er geen 2 dat echt exact hetzelfde zijn en ze zijn er in vele kleurtjes.

De prijs die hier vermeld is, is dus een richtprijs en is afhankelijk van de gekozen edelstenen. In dit geval werd de prijs berekend voor een markies geslepen smaragd, een groene toermalijn en 2 lab grown diamanten. Kies je bijvoorbeeld voor 2 toermalijnen en 2 diamantjes dan zal de prijs een stuk lager zitten.

Voor deze ring maak je dus best even een AFSPRAAK.  

Kies je favoriete kleurencombinaties (er zijn er veel) uit en personaliseer je ring.
De ringband is onderaan ongeveer 2mm breed (net breed genoeg voor een gravure) en wordt naar boven toe iets fijner.

Bekijk even de maattabel. Twijfel je? Laat het veld met je ringmaat dan gewoon open. We sturen je na je bestelling gratis een ringsizer op.

Nadat je je bestelling plaatst, gaan we voor jou aan de slag! Alles wordt met de hand gemaakt, dus dat vraagt tijd. We trachten je bestelling binnen de 15 werkdagen bij jou te krijgen. Heb je je juweel toch liever iets sneller? Stuur gerust een mailtje ([email protected]) en dan kijken we na of dat lukt.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.


 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen