Forever and Always - diamant

€1.395,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen 4-9 weken

- Forever & Always - 
Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de grootste edelsteen gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou iets heel persoonlijks plaatsen (haartjes, asse, een stukje stof,...) Hiervoor is genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

De fijn ogende maar toch stevige ringband heeft een breedte en hoogte van ongeveer 1,5x1,5mm. 

Middenin zit een witte diamant van 4mm (0,24ct, D-G, VS, natuurlijk of lab grown). Indien gewenst kan de zetting bovenop de ringband gezet worden, zo kan je nadien nog andere fijne ringen bij aanschuiven.

Tijdens onze afspraak kan de asse overhandigd worden.

Het is mogelijk om eventueel ook nog extra diamantjes te voorzien in de ringband, indien gewenst. Zie -> hier

Er is een verscheidenheid aan edelstenen/kleuren in voorraad, maar ik ga met plezier voor jou op zoek naar jouw favoriete edelsteen moest deze niet voorradig zijn.

 

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen