Dreamy Nights - geel, wit en rosé goud

€1.337,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: < 6 weken

- Dreamy Nights - 
Een rouwjuweel om voor altijd te koesteren...

Iets tastbaars kan je na het verlies van een dierbare persoon of je allerliefste huisdier soms een grote troost bieden. Een rouwjuweel kan een houvast zijn in de verwerking van de leegte die achter blijft.

Dit is een rouwjuweel waarbij de grootste edelsteen gezet wordt in een gesloten 'huisje' waarin we voor jou iets heel persoonlijks plaatsen (haartjes, asse, een stukje stof,...) Hiervoor is genoeg ruimte voorzien onder de edelsteen. Ik geef tijdens onze afspraak graag meer informatie over de verwerking hiervan.

Deze stevige ring is bovenaan voorzien van 6 lab grown diamanten (D-F kleur, VS, 0,29ct)  en middenin een mooie ovale edelsteen van 7x5mm. 

Het is mogelijk om eventueel ook nog extra diamantjes te voorzien in de ringband, indien gewenst. De ringband is ongeveer 2,4mm breed en 1,5mm hoog.

De prijs is afhankelijk van de keuze van center-steen, in dit geval werd de prijs berekend met een toermalijn. Tijdens een 'Create Your Own' afspraak kan de asse overhandigd worden en kan je je edelsteen uitkiezen.

Er is een verscheidenheid aan edelstenen/kleuren in voorraad, maar ik ga met plezier voor jou op zoek naar jouw favoriete edelsteen moest deze niet voorradig zijn.

 

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en/of afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen