Unieke juwelen op maat

Vind je de Atelier Maison stijl mooi, maar wil je toch graag iets uniek? Een uniek ontwerp of edelsteen? Dan boek je best een 'Design your Own' afspraak in. Bij dit soort afspraak wordt er gewerkt met nieuw goud en nieuwe edelstenen.

Wil je je oude goud of edelstenen graag verwerkt hebben in een juweel? Dan boek je best een afspraak in voor maatwerk met oud goud/eigen edelstenen. Lees de voorwaarden en mogelijkheden hier.

Omdat kwaliteit boven kwantiteit staat en ik jullie juweel perfect wil uitwerken, kan ik maar een beperkt aantal afspraken aannemen voor nieuwe ontwerpen, dus plan je afspraak best zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt.

Een afspraak kan je gemakkelijk hier zelf inboeken.

Tijdens je afspraak bespreken we het karaatgehalte van het goud, de kleur, de afmetingen, het ontwerp, de edelstenen enz.
Voor een ontwerp op maat vertrekken we steeds vanuit de 'Atelier Maison-stijl' en dat werken we dan uit naar jouw wens. Werk kopiëren van iemand anders wordt niet gedaan.

We hebben een aantal prachtige edelstenen en mineralen in huis, maar gaan graag ook op zoek naar iets specifiek moest je dit wensen.

Na onze afspraak teken ik het ontwerp verder uit, wordt de kostprijs berekend, wordt er eventueel op zoek gegaan naar de gewenste edelstenen enz. Binnen de 3 weken krijg je hiervoor een uitgewerkte offerte. Deze is volledig vrijblijvend. Vanaf goedkeuring van de offerte en betaling van het voorschot reken je best op een 2 à 3 maanden alvorens je juweel klaar is.