Een unieke ring op maat

Vind je de Atelier Maison stijl mooi, maar wil je toch graag iets uniek? Een uniek ontwerp of edelsteen? Dan boek je best een 'Design your Own Ring' afspraak in. Omdat kwaliteit boven kwantiteit staat en ik jullie juweel perfect wil uitwerken, kan ik maar een beperkt aantal afspraken aannemen voor nieuwe ontwerpen, dus plan je afspraak best zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt. Aan het begin van elk jaar maak ik de planning op voor het jaar erop. Meestal is de agenda dan zeer snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij.

Tijdens je afspraak bespreken we het ontwerp, de kleur goud, de afmetingen, de edelstenen enz.
Voor een ontwerp op maat vertrekken we steeds vanuit de 'Atelier Maison-stijl' en dat werken we dan uit naar jouw wens. Werk kopiëren van iemand anders wordt niet gedaan.

We hebben een aantal prachtige edelstenen en mineralen in huis die we kunnen verwerken in je favoriete ontwerp, maar gaan ook met veel plezier op zoek naar iets specifiek moest je dit wensen.

Na onze afspraak teken ik het ontwerp van je ring verder uit, wordt de kostprijs berekend, wordt er eventueel op zoek gegaan naar de gewenste edelstenen enz. We werken bij dit soort afspraken niet met deadlines.