Citrine- 14K

€895,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: < 6 weken

Prachtige lange halsketting (14 karaat geel goud) met natuurlijke citrien. (10x12mm)

Aan de achterkant is er een lang label voorzien voor een gravure. Hier kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. De halsketting heeft ook een verlengstuk zodat de lengte kan aangepast worden aan de outfit.

Wil je liever een andere edelsteen verwerken in dit juweel? Stuur gerust een mailtje of maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bekijk even de maattabel. Twijfel je? Laat het veld met je ringmaat dan gewoon open. We sturen je daags na je bestelling gratis een ringsizer op.

Nadat je je bestelling plaatst, gaan we voor jou aan de slag! Alles wordt met de hand gemaakt, dus dat vraagt tijd. Voor een gouden ring met edelsteen reken je best op een levertijd van ongeveer 4 weken. Heb je je juweel toch liever iets sneller? Stuur gerust een mailtje ([email protected]) en dan kijken we even na of dat lukt.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek. Citrien kan door fel zonlicht lichter van kleur worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen