Birth 18K

€359,00
Beschikbaarheid: Maatwerk
Levertijd: Wordt verzonden binnen de 6 weken

Een fijne 18 karaat gouden bolletjesring waar er bovenaan een prachtige saffier pronkt. Onderaan is er een vlak stuk voorzien voor een gravure (kan zowel aan binnen- als aan buitenkant).

In dit voorbeeld heeft de saffier een diameter van 2,5mm. De gouden bolletjes zijn ongeveer 1,5mm dik.

Wil je liever een kleinere of andere edelsteen verwerken in dit juweel. Stuur gerust een mailtje of maak een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Dit is bijvoorbeeld een prachtig geschenk bij de geboorte van je kind. Maak het extra persoonlijk en verwerk de edelsteen van de geboortemaand in de ring. De prijs van de ring is afhankelijk van de grootte en de keuze van de edelsteen.

Bekijk even de maattabel. Twijfel je? Laat het veld met je ringmaat dan gewoon open. We sturen je daags na je bestelling gratis een ringsizer op.

Nadat je je bestelling plaatst, gaan we voor jou aan de slag! Alles wordt met de hand gemaakt, dus dat vraagt tijd. Voor een gouden ring met edelsteen reken je best op een levertijd van ongeveer 4 weken. Heb je je juweel toch liever iets sneller? Stuur gerust een mailtje ([email protected]) en dan kijken we even na of dat lukt.

Elk stuk wordt met de hand uitgezaagd, gesoldeerd, bewerkt en afgewerkt. Daarom zal geen enkel exemplaar exact hetzelfde zijn en is elk juweel uniek.

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen